Vi ved at et bilkøb er en stor beslutning, der kræver seriøs og kvalificeret betjening og rådgivning. Hos Carsten Andersen Automobiler ApS er vi engagerede hele vejen - hvad enten bilen er ny eller brugt, til privat eller erhvervsmæssig brug. Det skaber trygge og tilfredse kunder.

Her får du råd til en ordentlig bil

Suzuki's filosofi om altid at give meget bil for pengene, er faldet i god jord hos de afgiftsplagede danskere. Siden 1996 er der nu solgt mere end 100.000 biler i Danmark, og på bare 11 år har Suzuki etableret sig som et af de mest solgte bilmærker i Danmark.

At en Suzuki faktisk er meget bil for pengene, ses tydeligt på den lange udstyrsliste. Men også i det faktum at prisniveauet er langt under det, man ellers skal betale for en japansk kvalitetsbil. Se bare priserne på f.eks. den rummelige SX4 CombiBack. Her sparer man nemt kr. 50.000 i forhold til andre familiebiler.

Carsten Andersen Indehaver Og Saelger   Henning Normann Saelger   Lene Jakobsen Bogholderi

Carsten Andersen
Indehaver / sælger

Send mail

 

Henning Normann
Sælger

Send mail

 

Lene Jakobsen
Bogholderi

Send mail

Garanti

Med en Suzuki får du samtidig en af markedets bedste garantiordninger. For hos Suzuki tør vi godt stå inde for, at vores biler er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor har de alle 3 års/100.000 km mekanisk garanti og 12 års garanti mod rustgennemtæring.

En god benzinøkonomi er noget de fleste danskere kunne ønske sig - især med de danske benzinpriser, der sjældent kommer under 11 kroner literen. Også derfor er en Suzuki et godt valg.

En stor beslutning

Vi ved at et bilkøb ikke er en hverdagsbegivenhed, men en stor beslutning, der kræver seriøs og kvalificeret betjening og rådgivning. Hos Carsten Andersen Automobiler ApS er vi engageret hele vejen - hvad enten bilen er ny eller brugt, til privat eller erhvervsmæssig brug. Det skaber trygge og tilfredse kunder.

Vi ser derfor frem til at byde dig velkommen i vor butik, hvor du altid har mulighed for at se og prøvekøre alle de nye Suzuki modeller, eller en af de attraktive brugte biler vi har på lager.

Kvalitetstilbehør til din Suzuki

Vores udvalg af kvalitetstilbehør er designet, for at du kan give din bil mere stil, komfort, og sætte et personligt præg på din bil.